Skip to content

Over Heartfelt Process Consultants

Heartfelt is in 2020 opgericht door Robin Hofman. Heartfelt helpt organisaties met het implementeren en ontwikkelen van RPA software robots. Resultaat: de robot doet het repetitieve werk beter. De capaciteit en de kracht van de medewerker kan beter ingezet worden om de bedrijfsvoering beter, efficiënter en/of goedkoper te maken.

Onze uitgangspunt voor implementatie is procesverbetering. Daarmee helpen wij organisaties met het verminderen van werkdruk en het creëren van tijdswinst voor hun medewerkers.

Wij helpen organisaties om RPA structureel in te zetten. Dat vraagt om het ontwikkelen van een visie en een plan om tools en technologie in te richten en vaardigheden op te bouwen.

Robin Hofman

Ik krijg veel voldoening uit het optimaliseren en robotiseren van bedrijfsprocessen. Dit zorgt ervoor dat de medewerker meer voldoening kan krijgen uit zijn werkzaamheden en zich waardevoller kan voelen in de organisatie. Dat geeft mij de dagelijkse motivatie om met bedrijfsprocessen en RPA bezig te zijn.

Ik ben opgegroeid in het hotelwezen. Daar heb ik het procesoptimalisatie doen en denken met de paplepel ingegoten gekregen. Wat kan beter, efficiënter en/of goedkoper. Na mijn studie HBO Management Economie en Recht heb ik eerst in het hotelwezen gewerkt aan het beter maken van processen binnen een aantal internationale hotelketens. Deze kennis en kunde, maar vooral ook het goede gevoel voor serviceverlening, empathie en mijn vermogen om snel te kunnen schakelen, zijn essentiele bouwstenen vanHeartfelt Process Consultants

Bigger Picture

Heartfelt Process Consultants is een onderdeel van de Bigger Picture &company groep. Dit is een groep die bestaat uit kleine, zelfstandige consulting bedrijven die werken op het snijvlak tussen organisatie, data en digitalisatie. Elk bedrijf wordt geleid door een bevlogen en enthousiaste consultant/eigenaar en realiseert een eigen unieke propositie met een sterk team medewerkers.

Andere bedrijven in de Bigger Picture &company groep zijn:

RBI-Solutions: building the best BI company in NL!

Drive Consulting: Échte alles-verbeteraars!

Kwartiermakers en programma managers in (digitale) innovatie in de gezondheidszorg.